Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،منصور شیشه‌فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان درباره تغییر ساعت اداری در استان اصفهان با آغاز فصل تابستان اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی‌های اداره‌کل هواشناسی استان که حاکی از افزایش دما در روز‌های آینده و آغاز فصل تابستان است، شاهد افزایش بار ناشی از استفاده از وسایل سرمایشی و افزایش مصرف برق در استان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به وقوع خاموشی برنامه‌ریزی‌شده در تابستان ۹۷ افزود: مصرف برق در استان اصفهان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، به‌طوری که هفته گذشته شاهد رشد ۸ درصدی مصرف برق در استان بودیم. با توجه به اینکه ۸ درصد کل مصرف برق مربوط به ادارات استان است و شرکت برق نیز ساعت ۱۱ تا ۱۷ را ساعت اوج مصرف اعلام کرده و به‌منطور جلوگیری از وقوع بار اضطراری، ساعت کاری ادارات استان از ابتدای تیرماه تغییر می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه تا پیش از تابستان سال گذشته استان اصفهان به مدت ۱۰ سال خاموشی برنامه‌ریزی‌شده را تجربه نکرده بود، ادامه داد: سال گذشته سهمیه خاموشی به برخی استان‌ها تعلق گرفت که استان اصفهان را نیز شامل شد. امسال برای پیشگیری از خاموشی و با هدف کاهش حداکثری بار و پیش‌گیری از وقوع بار اضطراری و پس از برگزاری جلسات متعدد تصمیم بر این شد که تمام ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان از اول تیرماه تا اطلاع ثانوی یک ساعت زودتر کار خود را آغاز کرده و یک ساعت زودتر خاتمه دهند.

وی با بیان اینکه این بخشنامه در هر اداره و سازمان با توجه به ساعت کاری آن اجرا خواهد شد، تصریح کرد: تیمی از شرکت برق تعیین شده تا گزارش بدهد این طرح چقدر موثر بوده است. با اجرای این طرح در اصفهان در سال گذشته شاهد کاهش ۴۰ مگاواتی مصرف برق در ادارت شهرستان و کاهش ۷۰ مگاواتی مصرف در کل ادارات استان بودیم.

شیشه‌فروش استفاده از نور خورشید، خاموش کردن وسایل سرمایشی ادارات در ساعات اوج مصرف و استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف و کم کردن لامپ‌های اضافه را از الزامات ابلاغی این طرح به تمام ادارات و دستگاه‌های استان دانست و اضافه کرد: یک نفر به‌عنوان مدیر انرژی در دستگاه‌های استان فعال شد تا آموزش‌های لازم در این خصوص را به کارکنان ارائه دهد.

وی تصریح کرد: به منظور مدیریت مصرف انرژی در بخش کشاورزی، مقرر شد اداره برق به کشاورزانی که از ساعت ۱۱ تا ۱۵ برق چاه‌ها را قطع کنند تسهیلات ارائه کند. در بخش صنعت نیز واحد‌های صنعتی که تعمیرات اورهال خود را در ساعات اوج مصرف انجام دهند شامل تسهیلات می‌شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان استفاده از ژنراتور برق و استقرار کنتور هوشمند در تمام دستگاه‌ها را از دیگر الزامات اجرای این طرح دانست و بیان کرد: از این پس قبض برق مشترکان به صورت الکترونیکی صادر می‌شود و طبق آمار اداره برق، با اجرای دولت الکترونیک ۶۰۰ هزار تردد حذف شده است.

وی با توصیه به مشترکان خانگی برای استفاده از نور خورشید، لامپ‌های کم‌مصرف و حذف لامپ‌های اضافه، بر رعایت مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان در ساخت واحد‌های جدید تأکید کرد.

شیشه‌فروش ادامه داد: مصرف برق در استان توسط مسئولان متخصص انرژی ممیزی خواهد شد و تمام دستگاه‌ها و واحد‌های صنعتی باید کاهش حداقل ۲۰ درصدی مصرف برق در ساعات پیک مصرف را پیگری کنند. نصب پنل‌های خورشیدی جزو سیاست‌های اداره برق بوده که هم‌اکنون در ساختمان استانداری و شهرداری‌های استان مورد استفاده قرار می‌گیرد و اداره برق توسعه این طرح را در دستور کار دارد.

وی با تأکید بر مصرف بهینه آب با شروع فصل تابستان اظهار داشت: تمام ادارات استان موظف شدند از دستگاه‌های کاهنده مصرف آب و منبع ذخیره استراتژیک آب استفاده کرده و در آبیاری فضای سبز الگوی مصرف را رعایت کنند. همچنین استفاده از گونه‌های گیاهی کم‌آب‌بر و آبیاری شبانه فضای سبز از جمله توصیه‌های ما به شهرداری بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بازچرخانی آب در صنعت، نگهداری فضای سبز واحد‌های صنعتی با استفاده از پساب صنعت و استفاده حداقلی از آب را از جمله توصیه‌های ارائه شده به مراکز صنعتی استان دانست و خاطرنشان کرد: برای صرفه‌جویی در مصرف آب نیز تیمی ایجاد شد تا ممیزی را پیگیری کند. همچنین شرکت برق آموزش‌های لازم را به مدیران انرژی در دستگاه‌ها ارائه می‌کند.

انتهای پیام/م

  ساعت کار ادارات استان اصفهان از ابتدای تیرماه تغییر می‌کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۳۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش‌بینی هواشناسی بود

به گزارش «تابناک»، محمد عتاب اهوازی بامداد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیرو پیش بینی‌های هواشناسی برای بارش باران در روزهای پنجشنبه و جمعه، ستاد مدیریت بحران تشکیل و شهرداری دزفول در آماده باش کامل قرار داشت.

وی ادامه داد: میزان بارش‌های پیش بینی شده هواشناسی برای دزفول در روز پنجشنبه بین ۳۵ تا ۴۰ میلیمتر بود و این در حالی است که ۱۱۵ میلی متر بارندگی آن هم در کمتر از سه ساعت در این شهر ثبت شد.

 

۹ نقطه دزفول دچار مشکل جدی شد

شهردار دزفول این حجم بارش را در تاریخ چند دهه اخیر دزفول بی سابقه دانست و گفت: وقوع این بارندگی پرحجم در زمان اندک موجب شد تا حجم آورد آب باران بسیار بیشتر از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی دزفول باشد که این موضوع برخی مناطق شهر را دچار چالش کرد.

وی با بیان اینکه ۹ نقطه دزفول در این بارندگی‌ها با مشکل جدی مواجه شدند، افزود: حل مشکل مناطقی که درگیر آب گرفتگی حاد شدند در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و برنامه ریزی برای اصلاح مسایل فنی این مناطق به عنوان اولویت امسال پیگیر می‌شود.

خسارات وارد شده به ۳۰ منزل مسکونی جبران می‌شود

عتاب اهوازی بیان کرد: متاسفانه ورود آب به بیش از ۳۰ خانه در دزفول خسارت وارد کرد که در بازدیدهای میدانی از این منازل، جبران خسارات این خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با تجلیل از نقش آفرینی همه دستگاه‌های عملیاتی، امدادی، خدماتی، نظامی و تیم‌های مردمی و جهادی در عملیات بزرگ دفع آب گرفتگی معابر دزفول افزود: بسیج امکانات و هم افزایی بین دستگاه‌های شهرستان به دلیل حضور میدانی فرماندار دزفول موجب شد تا معابر دزفول در کمتر از سه ساعت به شراط عادی بازگردند.

 

نفربرهای ارتش در کمترین زمان برای کمک به مردم به میدان آمدند

شهردار دزفول گفت: به دلیل حجم بالای آب گرفتگی‌های معابر، به کارگیری تجهیزات و نفربرهای تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول برای سرعت بخشی به امدادرسانی به خودروهای گرفتار در آب گرفتگی‌ها ضروری بود که پس از اعلام درخواست از فرماندهی این تیپ، تمام امکانات ارتش در کمترین زمان به کمک شهرداری آمد.

وی با اشاره به مشارکت ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در عملیات دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی امروز افزود: موج هم افزایی و همدلی میان تمام تیم‌های عملیاتی، امدادی و خدماتی از دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله شرکت آبفا، ارتش، ناحیه مقاومت بسیج و سپاه در این عملیات مثال زدنی بود.

به گزارش ایرنا، بارش ۱۱۵ میلیمتر باران در سه ساعت در دزفول باعث آبگرفتگی شدید معابر شهری و مسدود شدن تعدادی از زیرگذرهای این شهر شد و تردد شهروندان را با مشکل همراه کرد.

طبق اعلام هواشناسی صفی آباد دزفول میزان بارندگی امروز پنجشنبه تا ساعت ۱۵ به نزدیک ۱۱۵ میلیمتر رسید.

با توجه به گستردگی آب گرفتگی‌های معابر و گرفتار شدن تعداد زیادی از خودروها در سطح معابر علاوه بر امکانات دستگاه‌های خدماتی و عملیاتی، نفربرهای تیپ ۲۹۲ زرهی و خودروهای سپاه نیز به کمک شهروندان آمدند.

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • ۶ تصادف طی ۲۴ ساعت در آذربایجان غربی/۳ نفر و ۲۳ نفر مصدوم شدند
  • آب‌های سطحی معابر به سرعت جمع آوری می‌شود+فیلم
  • خودداری از مصرف خودسرانه هرگونه قارچ خود رو در طبیعت
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش‌بینی هواشناسی بود
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود